Happy Dramming.com

I barskåpet

Öppnade        Oöppnade      Samples 

 

Favoritwhiskyn kommer allt som oftast från Islay då en komplex rökig whisky är det som tilltalar mig allra mest. Detta i kombination med Sherry är om möjligt ännu bättre. Eller varför inte en torr, mild och dammig Lowland typ St Magdalene. Möjligheterna till upplevelser är oändliga i den värld där Herr och Fru Malt bor.

Favoriten och kejsaren för mig är ARDBEG och därför är det den det finns flest av. Inget går upp emot en gammal trevlig 70-tals Ardbeg hemma i fotöljen framför brasan.

 

Jag har inget mål med mitt samlande, allt som köps in är i syfte att någon dag drickas upp antingen hemma eller på någon provning. Det enda som blivit något slags mål är att ha tillräckligt många gamla Ardbegs hemma så att jag alltid kan ha en öppnad under återstoden av mina levnadsår.

 

Hittar du något bland de öppnade som faller dig i smaken så hör av dig. Jag byter gärna med något annat gott som du har hemma i hyllan.

Det finns även en del samplesslattar som jag kan tänka mig att byta bort mot något annat. De innehåller mellan 1,5-2 cl som regel. Dock så är alla i listan inte bytbara.

 

Maila mig om du är intresserad.