Happy Dramming.com

Whiskykalender 2022

Oktober

Nära nu, 22 flaskor inköpta. Nu står valet mellan en dyr och en billig eller två medel.... hmm angenäma problem :-)

 

Augusti

Det rullar på enligt plan. Drygt hälften av flaskorna inköpta och känslan är god. Snittpoängen tangerar än så länge förra årets kalender.  ser bra ut detta!

 

Maj

Trögt just nu efter en bländande rivstart. Var är alla goa whiskies? Bara en ny senaste veckorna.....

 

April 

De första flaskorna till årets whiskykalender har rullat in. Misstänker att de kommer ligga runt dag 14.18 någonstans.

 

Mars 2022

Vi kör på för 14:e årtet. Varför ändra ett vinnande koncept liksom!! 

En alldeles egen julkalender med bara whisky, whisky och åter whisky. 24 kvällar av överraskningar.

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2022 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet.

2022 12 01, 2022 12 02 osv osv....

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 2000:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto som jag tar en hundring för. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se