Happy Dramming.com

Whiskykalender 2017

 

Juni

Nu är det uppe i 11 flaskor. Snittpoängen är hittills 87 points. Snittkostnaden är också ganska hög för närvarande. Dags att börja fokusera på första veckans flaskor, de där standardmalten som drar ner snittpriset lite. Hoppas det kommit ut några nya i år ;-) 

Maj

Ytterligare 3 flaskor bärgade varav två från Islay. En av dem är lite svårtolkad poängmässigt. Varit runt på lite sidor runt om i världen och den får allt mellan 90-94 poäng så det bådar gott.....

April

De första 2 flaskorna hemma. En 13-åring och en 18-åring. Båda på 87 pinnar på Malt Maniacs. Känns gött att vara igång igen...

 

2017 03 04

En alldeles egen julkalender med bara whisky, whisky och åter whisky. 24 kvällar av överraskning.

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2017 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Den egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 20171201, 2017202 osv. 

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 1600:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.s