Happy Dramming.com

Whiskykalender 2014

Upptappad kalender ser ut så här...

Lucköppning finner du här

 

2014 09 15

Hur står det till därute i sensommarvärmen. Kalendern är nu framme i slutfasen. Tre flaskor återstår att inhandla innan uppställningen är full. Ser bra ut i år (igen ;-)) På de flaskor som är testade av Malt Maniacs har vi hittills en snitt på 88p och det är ju lovande. Hörs snart igen.

 

2014 03 21

Första fyra flaskorna på ingång. 1 från Systemet och 3 från webhandel. Avsändare Barcelona men bolaget registrerat i England

 

2014 03 19

Jahapp - då var det fulltecknat! Kul.

 

2014 03 02

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Tänk dig att barnen sitter framför TV:n den 1:a december och öppnar sin kalender, med eller utan choklad. Själv sitter du i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

 

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2014 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Den egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 20141201, 20141202 osv. Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 1500:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto. 23 platser finns och allt går oavkortat till whisky.

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se

Slainte!

//Lasse