Happy Dramming.com

Whiskykalender 2023

April

Mumma, de första 8 flaskorna är på plats. De som alltid är de lättaste att köpa, där snittpriset ligger på 15-1800 och snittpoängen på 87-89...

Nu börjar det svåra - htta billiga högpoängare samt hyfsade billiga....

Fortfarande 2 platser lediga ifall någon är intresserad. 

 

21:a mars

2 platser kvar så nu trycker jag på knappen!  Dags att leta flaskor....

17:e mars

4 lediga platser kvar

 

10:e mars

18 anmälningar inkomna, snart dags att trycka på knappen hoppas jag.... 

 

Februari

15-årsjubileum!! Tack alla goa whiskyvänner för att ni är med på denna resa år efter år, om jag inte har helt fel är det 2 personer som varit med från starten - Marcus och Bosse. Jag planerar för ännu ett år såklart och nu går startskottet.  

En alldeles egen whiskykalender med bara whisky, whisky och åter whisky (kan bli någon enstaka av något annat om jag trillar över något kul). 24 kvällar av överraskningar. 

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Var med i en av 2023 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet.

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 2000:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto som jag tar en hundring för. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se