Happy Dramming.com

Whiskykalender 2010

 

Lucköppningen finner du här!

1/12: Äntligen! Dagen D är här. Ikväll sparkar det igång. Läs mer om tävlingarna under lucköppningen.

20/11: Allt klart. Nu är det bara att vänta :-)

27/10: Upphällning pågår.... 528 korkar att skruva. Dags att sätta på läderhuden på tummen igen.

28/8: 22 flaskor bärgade nu. Två till att hitta. Blandningen är stor, billigt och dyrt så skillnaderna blir nog stora i år. Spännande.....

10/6: 16 härliga såser står nu och väntar på oss. En salig blandning kan jag säga. Gammalt och nytt, billigt och dyrt. Senaste flaskan är förhoppningsvis en trevlig sak från ett destilleri som stängde för längesedan. Här har det inte kokats någon sås de senaste 30 åren i alla fall så de är eftertraktade.

19/4: Så kom första leveransen från whiskyauktionen. 2 st 70-talare, 2 st 15-åringar och en 25-åring och 2 av dem från välrenommerade destilerier som kommer att hamna i slutet av kalendern. Detta blir bra....

Uppdatering 1/4: Fulltecknat

Uppdatering 31/3: 21 bokade och således bara 1 plats kvar. Vem kniper den?

Uppdatering 30/3: Och vips så är vi 15 anmälda. Nu kör vi igång det hela. Dags att ge sig ut på marknaden och börja leta god sås.

Uppdatering 29/3: 12 st anmälda samt 2 ännu ej bekräftade. Någon till eller ok från dessa 2 så kör vi.

Uppdatering 25/3: 11 st anmälda

 

Whiskykalendern 2009 blev en uppskattad julklapp hos de som köpte den. Stackars er som missade.... Jag hade inte tänkt att köra någon i år men efter påtryckningar och förfrågningar senaste tiden så har jag ändrat mig och kollar om intresse finns hos tillräckligt många.

Så hav förtröstan ni som missade förra året - nu får ni chansen igen. Vi är nog alla lite avundsjuka på alla barn som i December börjar nedräkningen mot julafton, tittar på julkalendern och öppnar luckor. Ögon glittrar och de är förväntansfulla...

 

Vi har nu vår egen kalender. Var med i en av 2010 års goaste upplevelser. En alldeles egen julkalender beståendes av bara whisky!!!!! Din egen nedräkning! Dina egna ögon som glittrar och hela December blir ett enda stort lyckorus.

 

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 20101201, 20101202 osv. Ända fram till julafton. Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott.

 

Kostnad för detta kalas är 1000 kr. Många av er kanske inte skulle betala en tusenlapp för en flaska men att för samma kostnad få prova 24 st olika tror och hoppas jag många är intresserade av. Se det som en grymt kul julklapp till dig själv. Jag ska försöka plocka ihop 24 roliga whiskies med olika inriktning och förhoppningsvis några överraskningar och ett par guldkorn. 

  

Erbjudandet går ut till medlemmar i SMWSG men eftersom vi inte är tillräckligt många även till våra vänner. Så skynda och anmäl dig.

Först till kvarn gäller och anmälan är bindande. Betalningsinfo skickas ut så fort listan är fulltecknad och betalning sker snarast efter det. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ligga ute med pengarna utan kräver förskottsbetalning. Om flaskorna inte kan levereras personligen eller på annat smidigt sätt tillkommer tyvärr även porto.

 

Anmälan sker till lasse@happydramming.dinstudio.se

 

Slainte!

//Lasse