Happy Dramming.com

Whiskykalender 2024

 

12 April

Whiskykalender, whiskykalender, whiskykalender. Smaka på den... Gött att vara igång igen!!

De fem första flarrorna står tryggt och säkert hemma i skåpet. Börjat bra tycker jag, 1 på 89, 3 på 90 och 1 på 91. Är nöjd då snittpriset för alla fem ligger på drygt 2200. Det får man va nöjd med på 90p-flaskor. Sökandet går vidare....Trevlig vår på er!

 

4:e Mars

Fulltecknat och ett par på kö till årets whiskykalender. Nu kan det roliga börja :-) Leta bra sås...!!

 

Februari

År efter år har jag goa whiskyvänne som är med på denna resa. För 16:e året i rad är det dags! Startskottet går nu för årets whiskykalender. 

En alldeles egen whiskykalender med bara whisky, whisky och åter whisky. I princip enbart single malt men det händer att letar sig in någon enstaka rom eller annat om jag springer på något riktigt kul eller udda. 24 kvällar av blnda överraskningar fram i december blir det i alla fall. 

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Var med i en av 2024 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet.

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 2000:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto som jag tar en hundring för. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se