Happy Dramming.com

The beauty of life - ARDBEG

 

 

Välkommen till HappyDramming! 

 

Här hittar du lite blandat om whisky och om whiskyklubben SMWSG - Single Malt Whisky Society of Gothenburg.

Det är inte meningen att den här sidan skall anses heltäckande i ämnet whisky på något sätt, därtill har jag inte alls tillräckliga kunskaper. Jag har bara valt ut några få delar jag själv tycker är kul att kunna. Lite historia, tillverkning, regioner osv. Det finns många böcker och många internetsidor i ämnet för den som vill fördjupa sig ytterligare i ämnet.

För mig är det här en ren hobbysida för rent nöjes skull och jag ser mig som en glad whiskyamatör men förhoppningsvis kan det inspirera någon att fortsätta utforska whiskyns underbara värld.

 

Slainte!

Lasse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad nytt?

Senast testade

2022-11-16

 

Caol Ila, OB, Unpeated 2008

Kola och lite stängd i doften men alkholstark och inslag av smörkola och citrus. Smaken öppnar upp med en kort ok pepprighet och följs upp med den vita mjöliga insidan på ett gummidäck fast utan gummi och rök om ni fattar....En skön torrhet och toffékola. Klockar in på fina 85 pinnar

 

Arran, OB 18YO

En kall och lite metallisk doft öppnar. Svår doft, stänger ute mig. Russin och chokladapelsin kommer efter första zippen som är lite syrlig och åt det vinösa hållet med kaffetoner och även i smaken kommer apelsinchokladen. 84 pinnar får den.

 

 

 

Senaste öppnade flaskan

2022-09-06

Ardbeg TEN old school

Sista destilleriet testat!!

2013-02-01

En personlig milstolpe är nu uppnåd. Fredagen den 1/2 testade jag en wirre från Glen Flagler. I och med denna sås har jag nu provat en whisky från samtilga skotska destillerier aktiva i modern tid.

Det är totalt 122 st enligt mitt sätt att räkna, det kan nämligen variera lite och är en något subjektiv bedömning. Kul är det i ala fall!! Läs mer här om destillerier.

 

Besökare

2012-01-27

free counters

Besökare sedan start: [counter]