Happy Dramming.com

Whiskykalender 2009

 

Lucköppningen finner du här

 

Gissa destilleriet tävling!

Som överskriften säger så gäller det att gissa destilleriet under några utvalda luckor. Svaret skall vara levererat i gästboken senast vid midnatt innevarande dag. Kom igen nu alla - släpp loss några gissningar. Det är inte lätt men kul. Pris kan även delas ut till någon som är "nära nog" men det blir en bedömningsfråga. Lycka till!

Tävlingen gäller följande dagar:

* Lucka 10. Pris - ett sample av Ben Nevis 10YO

* Lucka 11. Pris - ett sample av Karuizawa 17YO

* Lucka 12. Pris - ett sample Kilchoman 2 månader

* Lucka 13. Pris - ett sample Balmenach 1973. Kalenderns slamkrypare tror jag. Klarar ni denna är det hatten av!

* Lucka 16. Pris - ett sample Millburn 1976

* Lucka 20. Pris ett sample Millburn 1976

 

 

Uppdatering 2009 11 18 

Allt upphällt och klart - det blev en diger samling småflaskor och nu skall de bara delas ut till er och börja avnjutas i december.

Uppdatering 2009 09 29

Så - då är allt på plats. 24 förhoppningsvis mumsiga såser står hemma och väntar. Jag har själv inte testat någon av dem men flertalet har fått bra kritik medans några är chansningar. De ligger i olika prisklasser, från 350 kr upp till 1600 kr. Nu återstår att bestämma ordning på dem samt att börja fylla upp 528 minisar samt etikettera dem. Utan att tappa bort sig och göra fel :-). Återkommer till er när det är dags att börja dela ut dem.

 

Uppdatering 2009 09 14

21 flaskor inhandlade och nu kom även alla samplesflaskor så snart kan upptappningen börja. Senaste flaskan ska bli intressant. Herr Krügers egen tappning. En liten udda variant som inte så många smakat tror jag. EN plats finns kvar om någon känner sig hugad.

 

Uppdatering 2009 07 23

18 fina härliga flaskor står nu och väntar på oss. De flesta IB:s men några OB är det också.

 

Uppdatering 2009 06 17

14 flaskor är nu inhandlade. Det har varit ganska lätta val hittills och jag har spritt inköpen både bland destillerier, åldrar och finishar. Nu börjar den svåra men roliga biten - att hitta de sista 10 som inte är lika givna.

//Lasse

 

Uppdatering 2009 05 28

Tillräckligt många anmälningar har kommit in för att sparka igång kalendern. 6 platser kvar ifall du är intresserad. Nu kör vi!!

 

 

Erkänn att du är lite avundsjuk på alla barn som i December börjar nedräkningen mot julafton, tittar på julkalendern och öppnar luckor. Ögon glittrar och de är förväntansfulla...

 

Nu har du chansen att vara med i en av 2009 års goaste upplevelser. En alldeles egen julkalender beståendes av bara whisky!!!!! Din egen nedräkning! Dina egna ögon som glittrar och hela December blir ett enda stort lyckorus.

 

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 20091201, 20091202 osv. Ända fram till julafton. Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott.

 

Kostnad för detta kalas är 1000 kr. Många av er kanske inte skulle betala en tusenlapp för en flaska men att för samma kostnad få prova 24 st olika tror och hoppas jag många är intresserade av. Se det som en grymt kul julklapp till dig själv. Jag ska försöka plocka ihop 24 roliga whiskies med olika inriktning och förhoppningsvis några överraskningar och ett par guldkorn.

 

Erbjudandet går ut till medlemmar i SMWSG men eftersom vi inte är tillräckligt många även till våra vänner. Så skynda och anmäl dig.

Först till kvarn gäller och anmälan är bindande. Betalningsinfo skickas ut så fort listan är fulltecknad och betalning sker snarast efter det. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ligga ute med pengarna utan kräver förskottsbetalning. Om flaskorna inte kan levereras personligen eller på annat smidigt sätt tillkommer tyvärr även porto.

 

Anmälan sker till lasse@happydramming.dinstudio.se

 

Slainte!

//Lasse