Happy Dramming.com

Whiskykalender 2019

 

18/11

Nära nu... Upphällning klar och levenser sker inom väldigt kort!

 

9/8

En lång och härlig sommar tuggar på mot sitt slut. Det gör även årets kalender - inköpsmässigt då! Endast tre flaskor återstår att köpa in. Ser bra ut tycker jag. Uppställingen och snittpoängen är lovande ;-)

 

1/3

Anmälningarna duggar in och endast 3 platser återstår. 

 

Feb 2019

11:e året i rad och jakten på goda såser fortsätter såklart. Så länge det är roligt och det finns köpare kör jag nog på...

En alldeles egen julkalender med bara whisky, whisky och åter whisky. 24 kvällar av överraskning.

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2019 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 20191201, 20191202 osv. 

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 1750:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se