Happy Dramming.com

En Lagavulinvertikal. Kan det bli bättre? Nej det är nog svårtoppat. I april styrde klubben kosan till Anders i Kållered och fick uppleva en härlig fredagskväll i Lagavulins tecken. Anders bjöd på lite gott käk & pilsner innan vi högg in på godbitarna.

 

Närvarande var Håkan, Mats A, Jocke, Mats G, Marcus, Anders och Lasse

 

Lagavulin 16YO 43%

Åhhh vilken start. Normalt brukar en sån här whisky kanske tillhöra avslutningen men idag startade vi upp med den. (en liten referenns först i och för sig i form av en HP men den räknas inte ikväll)

Mild och höig följt av varm tjärig rökdoft. Väldoftande och sting av smörkola. Ganska fet i smaken. Tjära och viss unkenhet, mjuk, varm och rökig finish. Föll på allas läppar.

Snitt: 87p

 

Lagavulin DE 1991 43%

Rök, tobak och söt sherry i doften. Något vinlikt, farinsocker (bränt), rökiga toner fast avdomnande, den är len o fin.Stämningen är på topp. Finishen är härlig. När kommer nästa? En till tack!

Snitt: 86p

 

Lagavulin DE 1987 43%

Oh shit va bra. En sötrökig upplevelse. Sherry och honungskompott. Hav, tjära och hampa. Rökt läderpung. Var är himlen? Är vi där snart? Kvällens vinnare.

Snitt 92p

 

Lagavulin 12YO CS 7th edition

En ung rackare i sammanhanget men oj vilken power. Den här är rå. Styrka. Macho. Vi snackar grillat, hav, kåda i barrskogen, honungsfyllda tobakspungar. Värme. Lycka

Snitt 86p

 

Slainte!

//Lasse