Happy Dramming.com

Whiskykalender 2021

Septermber 2021

En liten uppdatering på läget idag 27/9

Går det bra då? Japp det ser bra ut. 21 flaskor inhandlade och tittar jag på referenspoängen ser det oförskämt bra ut. Dessa 21 snittar 88,2 poäng och så högt snitt har jag nog aldrig haft. Kvar att hitta 3 till för i snott 1705:- så förhoppningsvis klarar jag att öka snittpoängen med ett par hundradelar, vi får se... anysays - snart är det jul :-)

 

April 2021

Var är alla flaskor? Går trögt detta ju... Tänk om man bodde i Skåne. Gick nyss miste om ett kap, tre fina såser i ett paket som alla låg på 90p men säljaren ville inte skicka utan krävde hämtning.... Suck, får överväga en emigrering tror jag. Många whiskyfränder och samlare i Skåne vet jag. Ja ja, jagandet går vidare. 

 

April 2021

Rivstart med 4 st godignar första veckan. 88-89 poängare med fina referenser. En bra känsla för årets uppställning :-)

I år gick platserna åt ganska fort. Fyra nya deltagare välkomnas in i decembergemenskapen. 

 

Mars 2021

Still gointg strong. För 13:e året i rad är det dags att trycka på startknappen för årets kalender. 

En alldeles egen julkalender med bara whisky, whisky och åter whisky. 24 kvällar av överraskningar.

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2021 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet.

2021 12 01, 2021 12 02 osv osv....

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 1750:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se