Happy Dramming.com

Whiskykalender 2018

 

2018 06 12

The battle goes on.... Nu har det landat in 18 flaskor. Väldigt blandat i alla segment och poängklasser. Känslan hittills är att det blir en bra uppställning....

 

2018 03 24

En kul vecka! Först trillade det in 4 flaskort från Krugers WA, lite blandade godigar i mellansegmentet. I helgen har jag fått napp på ytterligare ett par stycken varav en som troligen kommer kvala in till 22-23.... Mums :-) 

Hittills 8 flaskor i hamn på ett snitt av 87,5 poäng. Ser bra ut detta!!

2 platser kvar ifall någon är sugen. 

 

2018 02 02

Det finns i dagsläget 3 platser kvar om någon är sugen.

 

2018 01 20

I år är det 10-års jubileum på den uppskattade whiskykalendern så jag kör naturligtvis på ett år till. Så länge det är roligt och det finns köpare kör jag nog på...Nyhet för i år är att priset höjs med 150:- till 1750:- Jag tror inte det spelar så stor roll för de flesta men det ger mig mer muskler till sista veckans flaskor som de senaste åren blivit galet dyra.

En alldeles egen julkalender med bara whisky, whisky och åter whisky. 24 kvällar av överraskning.

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2018 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 20181201, 20181202 osv. 

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 1750:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se