Happy Dramming.com

Whiskykalender 2020

 

Oktober 2020

Corona tillbaka i full fart, hoppas alla mår bra och ändå kommer att kunna njuta av kalendern i år. Allt klart folks och upphällning pågår. 

 

September 2020

Närmar sig nu. Bara två kvar att hitta. En 90+ och en enklare. Samt småflaskor på väg in. Det verkar bli en bra kalender i år, jämnare än nånsin skulle jag vilja säga.:-)

 

Augusti 2020

Hoppas ni har det bra därute. Sommaren har varit lugnare, livet är lite mer som vanligt. 17 st härliga wirrar står och väntar på er.

 

Juni 2020

Inköpen rullar på. Några 90-poängare rullade in i veckan. Rökare och sherry. 14 st so far....

 

April 2020

En tråkig vår :-( Corona sätter lite sorti på ett annars roligt arbete med att hitta goda såser. 8 st hittills inhandlade. Ser bra ut detta.

 

Mars 2020

Då var det fullbokat! 23 glada whiskydrickare har något gott att se fram emot

 

Feb 2020

Då kör vi igen då!!! 12 år på raken och det är dags att trycka på startknappen för årets kalender. 

En alldeles egen julkalender med bara whisky, whisky och åter whisky. 24 kvällar av överraskningar.

En del köper julkalendrar, andra köper chokladkalendrar. Mina vänner brukar uppskatta en whiskykalender. Du sitter i favoritfotöljen och öppnar den lilla bruna flaskan innehållandes 3cl whisky. Dagens lucka!! Vad du har i glaset vet du inte, det presenteras på hemsidan dagen efter. Men tillsammans med övriga kalenderöppnare diskuterar du vad du tycker om den. Kan decembermörkret bli bättre än så?

Nej det kan väl inte det? Var med i en av 2020 års härligaste upplevelser. En alldeles egen whiskykalender. Din egen nedräkning hela vägen fram till julafton.

Anmäl dig nu och du kommer att i November få 24 st 3 cl småflaskor med whisky. En för varje dag. På etiketten kommer enbart datumet att vara angivet. 2020 12 01, 2020 12 02 osv osv....

Vad som är i dem kommer att redovisas här på hemsidan med 1 dags fördröjning. De som vill veta får helt enkelt ligga en dag efter medans ni andra kan prova blint och få reda på vad ni drack i efterskott men tanken är att vi dricker blint och diskuterar här i gästboken.

Kostnaden för detta kalas är 1750:- som betalas i förskott. Om du inte bor i Göteborg eller på annat smidigt sätt kan lösa upphämtning så tillkommer även porto. 

Bindande anmälan görs till lasse@happydramming.dinstudio.se